0489 01 57 71 contact@lecroizzant.be

Le Croizzant levert ontbijtmanden op het juiste tijdstip aan huis.

Onze manden zijn tot in de puntjes afgewerkt en bevatten enkel verse kwaliteitsproducten. Zo krijg je bij elke mand artisanale confituur en ambachtelijke boter, maar ook echte Belgische pralines.

Le Croizzant is gevestigd in Kuringen bij Hasselt. De tarieven voor levering zijn hieronder te vinden.


Opgelet: Wij accepteren geen cadeaubonnen op feestdagen , het weekend van moeder- en vaderdag en op en rond valentijn.

Hoe en wanneer kan ik een mand bestellen?

Bestellen kan liefst een paar dagen op voorhand via mail: contact@lecroizzant.be of telefonisch: 0489 01 57 71. Na de bestelling krijg je van ons een bevestiging dat alles in orde is.
Bij een overschrijving wordt de bestelling pas bevestigd na ontvangst van het bedrag.
Om dit te versnellen kan je een afbeelding (printscreen) doorsturen van de uitgevoerde overschrijving. Hier of hier vind je hoe je dit kan doen.

Kan ik ook een cadeaubon krijgen?

Je kan bij Le Croizzant ook een cadeaubon aanvragen. Je kan hierbij zelf een mand kiezen of gewoon een bedrag naar keuze vastleggen. Om een cadeaubon te bestellen, mag je ons altijd mailen of bellen.

Wanneer wordt de mand geleverd?

Wanneer jij dat wil! Contacteer ons om te horen wat mogelijk is. We hanteren een marge van 20 minuten voor of na het afgesproken tijdstip.

Wat kost de levering?

De levering binnen Hasselt en deelgemeentes is gratis. Voor andere locaties zal de prijs berekend worden aan de hand van het precieze leveradres.

Hoe kan ik betalen?

Onze BTW-nummer is BE0832825073.

Wat moet ik doen met de mand en het servies?

We komen de mand en het servies enkele dagen later ophalen. Bij de mand vind je hierover een kaartje met meer informatie.
Het ophalen gebeurt tussen 18u en 20u op hetzelfde adres als de levering. Geef ons een seintje als dit niet past, dan spreken we een andere datum af.

Per mand vragen we 15 euro waarborg. Deze krijg je terug op de dag dat we de mand en het servies komen halen. Op voorwaarde dat er niets kwijt of stuk is natuurlijk!

Welke allergenen zitten er in de manden?

Je kan alle allergenen zien op onze allergenenkaart.

Hoe zit het met onze privacy?

Hier lees je ons privacy- en cookiebeleid.

Heb je nog vragen of suggesties?

Stuur ons een mailtje op contact@lecroizzant.be, bel ons op 0489 / 01 57 71 of laat een berichtje achter op het gastenboek.

Wij accepteren geen cadeaubonnen op feestdagen , het weekend van moeder- en vaderdag en op en rond valentijn.